Hvor hurtigt skal du cykle i triathlon? Watt kan give svaret

Så hurtigt man kan!, vil det vittige svar være :o)

Hunter Allen er en af guruerne indenfor watttræning, og han kommer med nedenstående tabel som giver dels en indikation af hvilken intensitet der er mulig på forskellige distancer, og dermed også meget væsentligt: Hvordan skal jeg så træne specifikt rette mod mit mål?Watch Full Movie Streaming Online and Download

jeg vil i andre artikler uddybe en række væsentlige områder inden for wattmåling, men vil bare her nøjes med at understrege at der også er andre gode måder at vurdere sin performance på. det kan være RPE (range of perceived extertion) eller Borg skala, puls og km/t. ulempen ved disse faktorer isoleret set kan dog være at de er afhængige af omgivelserne, altså at de kan påvirkes af om jeg er dehydreret, i søvnmangel, kuperet terræn, eller jeg er meget opsat på at komme godt fra start. Hvorimod hvis wattmåleren viser f.eks. mit mål om 250 watt på flad vej eller i kuperet terræn, så ved jeg at jeg yder det der skal til. Dog skal det siges at watt kombineret med de øvrige tilgange med fordel kan benyttes.

når du læser artiklen, så husk at wattmåling på linje med matematik, strikkeopskrifter og cykler kan gøres meget kompliceret, men der er også den anden mulighed- at forsøge at gøre det mere enkelt :o)

http://www.hunterallenpowerblog.com/2013/07/how-to-use-your-power-meter-to-your.html

 

You may also like...